Regelmatig wordt er gereageerd op deze website en op gepubliceerde artikelen. Een aantal voorbeelden:Foto: Cornelia (ex Ercee), eigenaar Jos van Dijk. Gebouwd in 1925 bij werf Schouten in opdracht van Jan Maas. Varend monument 3393, lid van ‘Oude Glorie’.Sympathieke reactie en compliment van Martin Hendriksma over het artikel in ‘Spiegel der Zeilvaart’ (bron Facebook & Instagram dd 10-5-2024):


Reactie van Martin Hendriksma (auteur van het boek ‘Het geheim van Bols’) op Facebook en Instagram: (20-3-’24) over publicatie op website ‘Zeilhelden:


🇨🇦


Reactie op artikel ‘Scheepshonden deel 2’Ontevreden scheepshond

Reactie op het artikel over Scheepshonden:


(Ingestuurd door H.V. te S. op 7-1-2024)

Bekijk de hele pagina > (bij Aanvullingen op het artikel ‘Scheepshonden’)Oproep foto Charlotte Clignett

Na ruim twee jaar toch nog een reactie op de zoektocht naar een foto van Charlotte Clignett, de zeilster die al in 1885 de boeier ‘Charlotte’ van haar vader bestuurde. Die oproep was naar aanleiding van het artikel ‘Zeilende meisjes en vrouwen in ‘Spiegel der Zeilvaart’ 2022-9, auteur Simon Schermerhorn. Nog geen foto van Charlotte Clignett, maar wel van haar zus:

Foto: Henriette (Jetje) Clignett met Ferry, kind van haar hartsvriendin Lotje de Vries-Meijer, de overgrootmoeder van Ruard Wallis de Vries.


lees meer > (over Charlotte Clignett)
[Foto ingestuurd door Dorette Spaans]bron: Instagram van ‘Holland Sail’ [15/12/’23]


homepage >

publicaties >