Copyright
Copyright © MOENTE MARITIEME KUNST

Disclaimer
Deze website is met de grootste zorg opgesteld. Mocht er in de informatie toch nog fouten of vergissingen zijn geslopen dan is MOENTE MARITIEME KUNST daarvoor niet aansprakelijk.

Bronvermelding

Bij het gebruik van tekst en foto’s van derden wordt zoveel mogelijk de bron vermeld. Bij de korte beschrijvingen van kunstenaars is niet steeds vermeld dat daarbij gebruik is gemaakt van informatie op het internet, zoals Wikipedia.

Privacy Policy
Sinds 25 mei 2018 is de Wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van kracht Vanaf die datum geldt dezelfde wetgeving in de EU.

Er worden door MOENTE MARITIEME KUNST nooit persoonsgegevens aan derden verstrekt en er zijn passende maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang en andere onterechte handelingen tegen te gaan. Wanneer u een vraag stelt per email wordt gebruik gemaakt van uw gegevens om het antwoord per e-mail te bezorgen.

Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met deze Privacy Policy.

Het waarborgen van de privacy van bezoekers van onze website is een belangrijk punt. Er wordt geen gebruik gemaakt van technische of functionele cookies.

SSL-certificaat
Deze website maakt gebruik van SSL-beveiliging.